MUITA TAPAHTUMIA

Rumpu FB

Hoivaava hiljaisuuden retriitti
31.7.-3.8.2023

Sydämellisesti tervetuloa pysähtymään ja hiljentymään oman luontosi äärelle Somerniemen rauhalliseen maalaismaisemaan. <3

Tämä on kutsu sinulle, joka haluat jättää arjen hälyn taaksesi ja laskeutua ravitsevaan olemisen tilaan luonnon ympäröimänä. Sinulle, joka et ole ehtinyt tai osannut pysähtyä hetkeen. Sinulle, joka kaipaat...

Tulla ravituksi ja hoivatuksi kannatellussa tilassa

Tuntea syvemmän yhteyden itseesi ja ympäristöösi

Kokea luonnollisen rauhan ja elämänvoiman sisälläsi

Muistaa mitkä ovatkaan ne asiat, jotka ovat juuri sinulle tärkeitä ja joihin haluat energiasi suunnata

Mitä voi odottaa?

Näiden neljän päivän aikana annamme luonnon, hiljaisuuden, kiireettömän päivärytmin, lempeiden meditaatio-, kehollisuus- ja luontoyhteysharjoitusten, rakkaudella valmistetun ruoan sekä saunan pehmeiden löylyjen hoitaa ja uudistaa koko olemustamme.
Kolmesti päivässä istumme katettuun pöytään, jonka jälkeen voi kellahtaa vaikka omenapuun katveeseen sulattelemaan ja ihmettelemään pihaperhosten kevyttä liitelyä. Illalla kömmimme palauttaville yöunille, joko omaan telttaan tai kodikkaaseen siskonpetimajoitukseen läheisellä kyläkoululla.
Sinun ei tarvitse katsoa kelloa, olla tavoitettavissa eikä tehdä yhtään mitään jollet halua. Voit halutessasi vain levätä, käyskennellä luonnossa, tehdä omaa harjoitusta, taiteilla - mitä ikinä se onkaan mitä sielusi kaiken kiireen keskellä on janonnut. Kaikilla on kuitenkin mahdollisuus osallistua lempeisiin, ohjattuihin harjoituksiin kolmesti päivässä.

Ohjatut harjoitukset

Teemme yksinkertaisia mindfulness-, kehollisuus- ja luontoyhteysharjoituksia, joiden avulla voit tuoda lisää rauhaa, kiitollisuutta, myötätuntoa, luonnollista voimaa, iloa ja yhteydentunnetta arkeesi myös retriitin jälkeen. Kokoonnumme harjoitusten äärelle tunnelmalliseen navettarakennukseen sekä luonnon helmaan. Harjoitukset sopivat kaikentasoisille!

Aamu

Lempeää, kehoa herättelevää, läsnäolon liikettä sekä mindfulness-meditaatio

Päivä

Luontoyhteyshetki lähiluonnossa. Virittäydymme luonnon taajuudelle, juurrumme tähän hetkeen ja itseemme, vastaanotamme hoivaa sekä annamme sisäisen luontomme kuiskausten tulla kuulluksi

Ilta

Unille valmisteleva rauhallinen jooga sekä ohjattu Jooga Nidra -syvärentoutus / rumpurentoutus

Hoidot

Kaipaatko lisäksi henkilökohtaista kohtaamista ja juuri sinun tarpeitasi vastaavaa hoivaa? Retriitin aikana on mahdollista varata myös 1:1 intuitiivinen energiahoito tai rumpuhoito. 45€/45min

Viikonlopun kulku

Hiljaisuus alkaa iltaharjoituksen jälkeen maanantai-iltana ja jatkuu aina retriitin viimeiseen aamuun. Retriitillä pidämme myös digital detoxia, eli tullessasi saat jättää puhelimesi meille tai vaihtoehtoisesti pitää sitä lentokonetilassa poissa näkyvistä.

MA
saapuminen
16:00 Ohjattu laskeutumismeditaatio, aloituspiiri ja välipala
18:00 Päivällinen ja sauna
20:00 Iltaharjoitus
21:00 Hiljaisuus alkaa

TI & KE
8:00 Aamuharjoitus
9:00 Aamiainen
13:00 Lounas
15:00 Luontoyhteyshetki
18:00 Päivällinen ja sauna
20:00 Iltaharjoitus

TO
8:00 Aamuharjoitus
9:00 Aamiainen
10:00 Retriitin päättäminen
Kotiin ❤

Ruoka

Tarjoilemme retriitin aikana ravitsevaa kasvisruokaa paikallisia puutarhan- ja luonnonantimia hyödyntäen. Ruoka on suunniteltu niin, että myös ruoansulatuksemme saa mahdollisuuden levätä ja uusiutua. Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä. Tarjolla on kolme ruokaa päivässä. Saat tarvittaessa ottaa myös omia eväitä.

Majoittuminen

Retriitin hintaan sisältyy majoittuminen omassa teltassa pihapiirissä. Pihasta löytyy paljon mukavia telttapaikkoja niin pellonreunasta kuin pienestä metsästäkin. Voit majoittua myös omassa matkailuautossa.

Pienellä lisäkustannuksella (30€/koko viikonloppu) voi majoittua myös läheisellä kyläkoululla 1km päässä retriittipaikasta. Majoitus tapahtuu omilla patjoilla salin lattialla, ota siis omat patjat, peitot ja tyynyt mukaan mitä tarvitset nukkumiseen mukavasti. Kahdelle nopeimmalle löytyy taitettavat vierassängyt, jos tällaiselle on tarve, niin kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikan päältä löytyy myös yksi yksityinen huone, voit kurkata huoneen tiedot Airbnb-sivulta. Retriitin ajaksi huone on 50€/yö ja se varataan ilmoittautumisen yhteydessä. https://airbnb.com/h/suloinenvinttihuone

Saapuminen

Retriitti järjestetään Somerniemellä taianomaisessa maalaismiljöössä. Paikalle on noin tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta ja Turusta. Tarkemman osoitteen saat ilmoittauduttua mukaan. Paikalle ei valitettavasti kulje julkista liikennettä. Paras tapa on saapua kimppakyydeillä. Halutessa voit antaa luvan jakaa numerosi muille osallistujille ja voimme luoda whatsapp-ryhmän kyytejä varten.

Tapaa järjestäjät

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Proin eget tortor risus.

347274160_975856983393882_2647722106854953997_n

Laura Liefveld

Retriitillä tilaa kannattelee Laura Liefveld, koulutettu ja kokenut jooga-, mindfulness & itsemyötätunto-, ja luontoyhteysohjaaja. Ohjaajana Laura on sydämellinen, intuitiivinen ja läsnäoleva, tarjoten turvallisen tilan laskeutua tähän hetkeen ja itseen.

Lauran oma polku on mutkitellut vuosien saatossa lukuisten opettajien ja viisausperinteiden luo etsiessään keinoja voida hyvin ja kukoistaa herkästi aistivana ihmisenä tässä ajassa. Suurinta lohtua ja voimaa on kuitenkin antanut ja antaa luonto, erityisesti metsä, jonka ikiaikainen viisaus ja rakkaus kutsuu yhä syvemmälle hänen luonnolliseen olemukseensa ja elämäntehtäväänsä.
IMG_1877

Marisa Moilanen

Retriitin konkreettisempaa tilaa kannattelee Marisa Moilanen, joka tarjoaa retriitin hiljentymiselle juurevan ja hoivaavan paikan ja toimivat fasiliteetit. Marisa on herättänyt eloon Juurilla Festivaalin, joka järjestetään tässä samassa paikassa. Marisan kutsumuksena on luoda kauniita, syviä ja turvallisia tiloja tukemaan henkistä matkaa.

We're passionate about one thing... Your success

Our mission curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar.

Come visit our grade 2 listed company studios

Quisque commodo id mi non porttitor. Aenean sapien eros, commodo in lectus eu, auctor pretium diam. Mauris non orci quis est hendrerit laoreet id eget purus. Vivamus id ex non urna pulvinar consequat.

Retriitin hinta

Ennakkohinta 249€ (16.7. saakka)

Retriitin hinta 299€ (17.7. eteenpäin)

Hinta sisältää alv, ohjatut harjoitukset, ruoka, sauna, majoitus omassa teltassa.

Jos kuulet vahvan kutsun, että tämä retriitti on juuri sinulle, mutta taloudellinen tilanteesi ei ole juuri nyt riittävä, niin ota yhteyttä ja katsomme mitä voimme tehdä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan kokemaan hoivaava hiljaisuus!

Kun ilmoittaudut mukaan viimeistään 16.7., saat hyödynnettyä ennakkohinnan!
Lähetämme laskun lähempänä tapahtumaa.

Retriitin hinta

Ohjelmasta : laura@outara.fi

Retriitin hinta 299€ (17.7. eteenpäin)

Lisätietoja

- retriittipaikasta: marisa@juurillafestivaali.fi

Pidätämme oikeuden peruuttaa tapahtuma, mikäli miniosallistujamäärä (10) ei täyty.

Näytä vä