INFO

JUURILLA FESTIVAALI
18.-20.8.2023

Viikonlopun aikana kasvattamme juuria Maahan, itseemme ja kohti toisiamme erilaisten harjoitusten, seremonioiden, äänen, liikkeen, hengityksen ja musiikin kautta. Saat mukaan kotiinviemisiksi konkreettisia harjoituksia miten löytää yhteys ja omat juuret myös arkielämän keskellä.

Tapahtuma on jotain festarin ja retriitin väliltä, maadoittava kokoontuminen ilman suurempaa festarihumua. Aikaa on jätetty reilusti myös integroinnille, rauhassa ruokailuille, kohtaamisille ja vain maaseudun rauhasta nauttimiselle. Tapahtuma on täysin päihteetön.

LIPUT

Juurilla Festivaali 2023 on loppuunmyyty! Kiitos kaikille lipun ostaneille <3

Juurilla Festivaali 2023 lippu - 209€

  • Lipun hintaan sisältyy

  • Koko festivaaliohjelma pe-su

  • Kaikki viikonlopun ruuat

    (4x lämmin kasvisruoka, 2x aamupala, kahvia, teetä ja pientä purtavaa saatavilla koko viikonlopun ajan)

  • Leirintä

  • Saunan vapaa käyttö

  • Pysäköinti

Ruokien osuus lipun hinnasta on noin 65€, joten festarilipun osuudeksi jää noin 144€. Yhdessä syöminen on meille tärkeää, joten lippua ei voi ostaa ilman ruokia, tämä info on vain auttamaan hinnan hahmottamisessa.

sivut4

SIJAINTI JA SAAPUMINEN

Tapahtuma järjestetään Somerniemellä taianomaisessa paikassa pienen puron varrella, keskellä luontoa ja maalaismaisemaa. Paikalle on helppo saapua, vain noin tunnin ajomatka Helsingistä ja Turusta! Tarkemman osoitteen saa lipun yhteydessä.

 

Kimppakyyti on ehdottomasti helpoin ja paras ratkaisu päästä perille! Kyytejä on helpointa kysellä Facebook-tapahtumassa. Julkista liikennettä ei valitettavasti kulje perille saakka.

RUOKA

Juurilla Festivaalin yksi suurimpia kulmakiviä on paikan päällä kasvatettu ruoka ja yhdessä kiirettömästi syöminen. Festarilipun hintaan sisältyykin kaikki ruuat, joten sinun ei tarvitse muuta kuin astua pöytään! Tarjolla on neljä lämmintä kasvisruokaa sekä aamupalat. Lipun oston yhteydessä voit ilmoittaa allergioista ja muista ruokavaliorajoitteista. Otamme ne parhaamme mukaan huomioon!

 

Huom - haluamme rakentaa mahdollisimman kestävää festivaalia, joten emme käytä kertakäyttöastioita! Tuothan siis mukana omat ruokailuvälineet. <3

 

Festariruoissa käytämme oman maan antimia niin paljon kuin mahdollista, kuten kasviksia, marjoja, omenoita ja villiyrttejä, sekä hyödynnämme myös lähitilojen tuotteita. Festareilla pääset tutustumaan kasvimaahan sekä halutessasi myös työntämään sormet multaan ja keräämään satoa seuraavalle aterialle!

 

Saamme siis nauttia ruoasta, joka on todella puhdasta ja täynnä rakkautta! <3

sivut8

MAJOITUS

Paikan yhteydessä on metsikkö ja peltoa, jonne voi pystyttää omia telttoja. Halutessa joko navetassa tai juhlateltassa voi myös yöpyä, kunhan siirtää omat tavarat päiväksi syrjään. Leirintä kuuluu lipun hintaan.

 

Festarialueella voi majoittua myös matkailuautossa. Ilmoita tästä lipun oston yhteydessä, niin osaamme varata tarpeeksi caravan tilaa. Sähköpistoketta ei valitettavasti pystytä tarjoamaan.

 

Pienellä lisäkustannuksella voi majoittua myös sisätiloissa, läheisellä kyläkoululla 1km päässä tapahtumapaikasta. Koululla on sisävessa ja keittiö. Majoitus tapahtuu omilla patjoilla salin lattialla. Ota siis omat patjat, peitot ja tyynyt mukaan mitä tarvitset nukkumiseen mukavasti. Paikkoja koululle on vain muutama varattavissa! Koulumajoituksen voi varata lipunmyyntisivulta eli täältä. Voit ostaa myös pelkän majoituksen, jos olet kerennyt hankkia festarilipun jo aiemmin! 

PESEYTYMINEN

Alueelta navetasta löytyy kaikkien käytössä oleva sauna. Sauna lämmitetään valmiiksi muutaman kerran päivässä. Saunan aikataulut ja saunavuorojen ohjeet löytyy paikan päältä. Muina aikoina saunaa voi myös lämmittää omatoimisesti. Saunan lisäksi pihalla on pesupaikka, jossa voi peseytyä privaatisti.

 

Pienen ajomatkan päässä on aivan ihana Iso-Valkeen lampi, jossa on kristallin kirkas vesi. Siellä kannattaa käydä pulahtamassa viikonlopun aikana tai meno- tai tulomatkalla! Jos olet lähdössä alueelta uimaan, niin huikkaa jos joku lähtisi samaan kyytiin. Tai jos autottomana haluat uimaan, huikkaa vastaavasti kyytiä - pidetään toisistamme huolta. <3

sivut11

KÄYTÄNNÖN HUOMIOITA

Tapahtuma on täysin päihteetön. 

Ostettua lippua ei voi palauttaa, mutta sen voi myydä eteenpäin. Jos tapahtuma joudutaan vähäisen lipunmyynnin takia tai muusta syystä perumaan, ilmoitamme siitä mahdollisimman aikaisin ja lippujen hinnat palautetaan kokonaisuudessaan. On siis turvallista ostaa lippu!

ONKO TÄMÄ TAPAHTUMA MINUA VARTEN?

Jos kaipaat lisää juurevuutta ja yhteyttä itseesi sekä muihin samojen teemojen äärellä oleviin, olet tullut oikeaan paikkaan. Jos olet valmis kurkkaamaan syvemmälle, tämä on sinulle. Jos eläin sinussa murisee (tai kurnuttaa) odottaen, kuuntele sen viisautta!

 

Tapahtuma ei edusta mitään tiettyä suuntausta, liikettä tai järjestöä, vaan kutsumme mukaan erilaisia artisteja ja ohjaajia, jotka tulkitsevat festivaalin teemoja kukin omasta näkökulmastaan.

 

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Juuri siinä vaiheessa elämääsi ja matkaasi. Juuri siinä tilassa mikä on siinä hetkessä läsnä. Täällä olemme ihmisiä. Yhdessä. Keskeneräisyydessä, yhdessä kuljetussa matkassa on voimaa. Täällä olet osa heimoa vaikka et tullessasi vielä tuntisi meistä ketään. <3

yhteys

Kysyttävää? Ota yhteyttä - marisa@juurillafestivaali.fi

sivut10